Home > Bestanden > SetPoint32.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus SetPoint32 te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen SetPoint32.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de SetPoint32.exe worm

Hints om SetPoint32.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SetPoint32.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SetPoint32.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SetPoint32.exe bestandsinfo

Het proces SetPoint32.exe hoort bij de software Logitech SetPoint of SetPoint van onbekend..

Omschrijving: SetPoint32.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. SetPoint32.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van "C:\Documents and Settings" of in een submap van de map "Mijn Bestanden". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 77,824 bytes (99% van alle voorkomende bestanden) of 86,016 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/setpoint32.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand SetPoint32.exe is geen Windows systeemcomponent. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 73% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het SetPoint32.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
38 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SetPoint32.exe, deel je kennis dan en help anderen.

SetPoint32 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.