Home > Bestanden > setup.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een setup fout

Setup.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of setup.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om setup.exe gerelateerde fouten op te lossen

 1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
 2. Update Suite Integration Toolkit Executable. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
 3. Vind de juiste informatie over wat setup.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Setup.exe bestandsinfo

Het proces Suite Integration Toolkit Executable of Setup program of Arrowhead Setup of Setup Installer of Google Chrome of Microsoft Setup Bootstrapper of Setup Launcher ( SETUP.EXE) of Setup Launcher of Microsoft .NET Framework (versie 3.5 SP1, 3.0) of InstallShield® Setup Launcher of Setup MFC Application of Adobe Bootstrapper for Single Installation of Conexant Universal Device Install/Uninstall (versie x86 Application) of Sdiwjiq Ynkvtgg Atxymh of 32-bit Setup Launcher of Download Manager

hoort bij de software Microsoft .NET Framework (versie 3.5 SP1, 4 Extended) of Microsoft Visual Studio (versie 2008, 2005, 2010) of InstallShield of Neuber GmbH / Setup of Google Chrome of Software Installation of Setup Application of HP Deskjet Preloaded Printer Drivers of SetupClickHere of Project1 of Sdiwjiq Ynkvtgg Atxymh of stub of stub.shark of Download Manager of Bootstrapper Small of Microsoft Office Single Image (versie 2010)

van Microsoft (www.microsoft.com) of Neuber Software (www.neuber.com) of InstallShield Software (www.installshield.com) of Google (toolbar.google.com) of Macrovision (www.macrovision.com) of A. & M. Neuber Software (www.neuber.com) of InstallShield Corporation of Adobe Systems (www.adobe.com) of Conexant Systems (www.conexant.com) of AirInstaller of Sdiwjiq Software of Hewlett-Packard Company (www.hp.com) of Acresso Software (www.flexerasoftware.com) of Sonic Solutions (www.sonic.com) of Microcorps..

Omschrijving: Setup.exe is een algemene benaming die door installatieprogramma’s wordt gebruikt. Installatieprogramma’s installeren software op je computer. Zij kopiëren bestanden naar de juiste plaatsen op je computer, stellen configuratiebestanden in en tonen informatie over licenties en basishulp. Als je op dit moment geen software aan het installeren bent, dan mag je dit proces beëindigen. Als je echter wel software aan het installeren bent, dan kan het beëindigen van dit proces er toe leiden dat de software niet op de juiste wijze wordt geïnstalleerd.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft setup.exe niet nodig. Setup.exe bevindt zich in een submap van C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 249,336 bytes (39% van alle voorkomende bestanden), 269,304 bytes en nog 6 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/setup.exe.html 
Programma is niet zichtbaar. Setup.exe is geen Windows systeemcomponent. Het bestand heeft een digitale signatuur. Programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk.

 • Als setup.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 30% gevaarlijk. Bestandsformaat is 45,568 bytes (8% van alle voorkomende bestanden), 121,064 bytes en nog 28 varianten. Het is geen Windows systeemcomponent. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Setup.exe kan onthoud inputs, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren.
 • Als setup.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 33% gevaarlijk. Bestandsformaat is 104,792 bytes (10% van alle voorkomende bestanden), 60,416 bytes en nog 23 varianten. Bestand setup.exe is geen Windows systeembestand. Het programma is niet zichtbaar. Setup.exe kan onthoud inputs, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren.
 • Als setup.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 65% gevaarlijk. Bestandsformaat is 36,864 bytes (11% van alle voorkomende bestanden), 32,256 bytes en nog 14 varianten.
 • Als setup.exe wordt gevonden in een submap van de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 3% gevaarlijk. Bestandsformaat is 104,792 bytes (85% van alle voorkomende bestanden), 75,176 bytes of 322,376 bytes.
 • Als setup.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk. Bestandsformaat is 205,248 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 111,174 bytes.
 • Als setup.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 15% gevaarlijk. Bestandsformaat is 439,600 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 1,100,664 bytes.
 • Als setup.exe wordt gevonden in de map "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk. Bestandsformaat is 5,063,680 bytes.
 • Als setup.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 53% gevaarlijk. Bestandsformaat is 53,248 bytes (66% van alle voorkomende bestanden) of 23,040 bytes.
 • Als setup.exe wordt gevonden in de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 36,868 bytes.
 • Als setup.exe wordt gevonden in een submap van de map "Mijn Bestanden" dan is de veiligheidsbeoordeling 2% gevaarlijk. Bestandsformaat is 809,840 bytes.
 • Als setup.exe wordt gevonden niet in een map dan is de veiligheidsbeoordeling 2% gevaarlijk. Bestandsformaat is 107,616 bytes.
 • Als setup.exe wordt gevonden in C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk. Bestandsformaat is 2,351,104 bytes.
 • Als setup.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 463,152 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als setup.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het setup.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
39 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over setup.exe, deel je kennis dan en help anderen.

setup scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.