Home > Bestanden > sfcont.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus sfcont te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen sfcont.dll als malware, onder meer TrendMicro herkent het als ADWARE_BHOT_RXTOOLBAR, en Symantec herkent het als Adware.RXToolbar.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de sfcont.dll worm

Hints om sfcont.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update sfcont.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat sfcont.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Sfcont.dll bestandsinfo

Het proces sfcont.dll hoort bij de software RX Bar van BroadSpring (www.broadspring.com)..

Omschrijving: sfcont.dll is onderdeel van de RXToolbar, welke een opzichzelfstaande adware is maar ook deel uitmaakt van andere suites die de functionaliteit ervan gebruiken, zoals KazaaPlus. De adware wordt toegevoegd als onderdeel van de internet browser en de bibliotheek houdt bij welke sites bezocht zijn. Daarna worden deze bezochte sites door het moeder proces bekeken en de keywords worden aan een externe server doorgegeven, die deze gegevens daarna in een advies vertalen. De inhoud van dit advies zijn andere sites die vergelijkbaar van inhoud zijn met de sites die de gebruiker reeds heeft bezocht.

Gedetailleerde Analyse: sfcont.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand sfcont.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 206,552 bytes (85% van alle voorkomende bestanden) of 194,264 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/sfcont.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 59879FA4-4790-461c-A1CC-4EC4DE4CA483. Er is geen bestandsinformatie. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Bestand sfcont.dll is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het sfcont.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over sfcont.dll, deel je kennis dan en help anderen.

sfcont scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.