Home > Bestanden > SHELL32.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SHELL32 fout

SHELL32.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SHELL32.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SHELL32.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Windows Shell Common Dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SHELL32.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SHELL32.dll bestandsinfo

Het proces Windows Shell Common Dll of Gemeenschappelijk DLL-bestand van Windows Shell of Allgemeine Windows-Shell-DLL hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of Besturingssysteem Microsoft Windows of Betriebssystem Microsoft Windows van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: SHELL32.dll is een speciale hulpapplicatie die extra functionaliteiten en opties biedt voor verschillende onderdelen van je besturingssysteem. Het is een essentieel onderdeel van je besturingssysteem en moet niet worden beëindigd of verwijderd.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft SHELL32.dll niet nodig. SHELL32.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 8,461,312 bytes (16% van alle voorkomende bestanden), 8,384,000 bytes en nog 28 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/shell32.dll.html 
Programma heeft een zichtbaar venster. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: ShellServiceObjectDelayLoad). Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is een betrouwbaar Microsoftbestand. SHELL32.dll kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 14% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SHELL32.dll, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het SHELL32.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
51 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SHELL32.dll, deel je kennis dan en help anderen.

SHELL32 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.