Home > Bestanden > shellexecutehook.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een shellexecutehook fout

Shellexecutehook.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of shellexecutehook.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om shellexecutehook.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update AVG Anti-Spyware shellexecutehook. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat shellexecutehook.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Shellexecutehook.dll bestandsinfo

Het proces AVG Anti-Spyware shellexecutehook of ewido anti-spyware guard hoort bij de software AVG Anti-Spyware of Mobile Phone Suite Easy of ewido anti-spyware of Mobile Phone Suite Easy Synchronization of Indeo® Software van GRISOFT s.r.o (www.grisoft.com) of Anti-Malware Development a.s (www.freeavg.com)..

Omschrijving: Windows heeft shellexecutehook.dll niet nodig. Bestand shellexecutehook.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 79,408 bytes (38% van alle voorkomende bestanden), 69,632 bytes, 73,728 bytes of 61,440 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/shellexecutehook.dll.html 
Dit is een speciaal .dll bestand (Dynamic Link Library), dat automatisch start als programma's worden gelanceerd. Daardoor kan het het opstarten van al je programma's monitoren en manipuleren. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Shellexecutehook.dll is geen Windows kernbestand. Het monitors het opstarten van programma's. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 53% gevaarlijk.

Als shellexecutehook.dll wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk. Bestandsformaat is 79,408 bytes (66% van alle voorkomende bestanden) of 69,632 bytes. Programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Shellexecutehook.dll is een bestand met Verisign signatuur. Het is digitaal gesigneerd. Het monitors het opstarten van programma's.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als shellexecutehook.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het shellexecutehook.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
61 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over shellexecutehook.dll, deel je kennis dan en help anderen.

shellexecutehook scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.