Home > Bestanden > ShellHook.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ShellHook fout

ShellHook.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ShellHook.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ShellHook.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ShellHook.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ShellHook.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ShellHook.dll bestandsinfo

Het proces TODO: Dateibeschreibung of QuickTest Professional of Astra of GOM AUDIO hoort bij de software TODO: Produktname of ewido security suite of QuickTest Professional of Astra of ewido anti-malware of Intel® PRO Network Connections Drivers van TODO: Firmenname of Mercury Interactive (www8.hp.com/us/en/software/enterprise-software.html) of Hewlett-Packard Development Company, L.P (www.hp.com) of GRETECH..

Omschrijving: shellhook.dll was onderdeel van de Exido Security Suite en maakt nu deel uit van de anti spyware functionaliteiten welke gebaseerd zijn op de applicatielijst. Deze shell hook houdt een lijst bij van processen die geactiveerd moeten worden bij applicaties en de gebruiker wordt op elke afwijking attent gemaakt.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft ShellHook.dll niet nodig. ShellHook.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\ of in een submap van de map "Mijn Bestanden". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 39,488 bytes (97% van alle voorkomende bestanden), 57,344 bytes of 24,576 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/shellhook.dll.html 
Dit is een speciaal .dll bestand (Dynamic Link Library), dat automatisch start als programma's worden gelanceerd. Daardoor kan het het opstarten van al je programma's monitoren en manipuleren. Het proces is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het monitors het opstarten van programma's. ShellHook.dll lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 57% gevaarlijk.

  • Als ShellHook.dll wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk. Bestandsformaat is 49,209 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 86,016 bytes, 46,592 bytes of 45,568 bytes. Het proces is niet zichtbaar. Het monitors het opstarten van programma's. ShellHook.dll is geen Windows kernbestand. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. ShellHook.dll kan onthoud inputs en toepassingen monitoren.
    Als u het programma wil verwijderen, gaat u naar het Configuratiescherm ⇒ Software ⇒ QuickTest Professional.
  • Als ShellHook.dll wordt gevonden in de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 82% gevaarlijk. Bestandsformaat is 34,304 bytes. Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. De toepassing is niet zichtbaar. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. ShellHook.dll kan onthoud inputs.
  • Als ShellHook.dll wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 77% gevaarlijk. Bestandsformaat is 3,584 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 42,104 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ShellHook.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ShellHook.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
37 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ShellHook.dll, deel je kennis dan en help anderen.

ShellHook scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.