Home > Bestanden > shellmon.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een shellmon fout

Shellmon.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of shellmon.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om shellmon.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update waolmon. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat shellmon.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Shellmon.exe bestandsinfo

Het proces waolmon of setupdb hoort bij de software AOL of America Online of waol of Adobe Integrated Runtime van AOL (www.aol.com) of America Online (www.aol.com)..

Omschrijving: shellmon.exe is geïnstalleerd als onderdeel van America Online ISP en met de gratis AOL client 8.0 en hoger. Afhankelijk van de geïnstalleerde versie van de AOL client werkt het op de achtergrond van aolware.exe of aolsoftware.exe.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft shellmon.exe niet nodig. Shellmon.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - e.g. C:\Program Files\America Online 9.0\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 54,872 bytes (26% van alle voorkomende bestanden), 54,624 bytes en nog 12 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/shellmon.exe.html 
Programma is niet zichtbaar. Shellmon.exe is geen Windows systeembestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. Shellmon.exe is een bestand met Verisign signatuur. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Shellmon.exe kan toepassingen monitoren en zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 28% gevaarlijk.

Als shellmon.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 28% gevaarlijk. Bestandsformaat is 54,832 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 54,568 bytes, 54,632 bytes of 38,512 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Het programma is niet zichtbaar. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Shellmon.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Bestand shellmon.exe is geen Windows kernbestand. Shellmon.exe kan zichzelf verbergen en toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als shellmon.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het shellmon.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over shellmon.exe, deel je kennis dan en help anderen.

shellmon scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.