Home > Bestanden > shicoxp.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus shicoxp te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen shicoxp.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de shicoxp.exe worm

Hints om shicoxp.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update shicoxp.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat shicoxp.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Shicoxp.exe bestandsinfo

Het proces shicoxp.exe bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: shicoxp.exe is een stuurprogramma dat wordt gebruikt door multi-card readers. Multi-card readers maken het mogelijk verschillende typen geheugenkaarten te lezen. Als je dit programma beëindigt of verwijdert, zal je multi-card reader niet langer meer goed functioneren.

Gedetailleerde Analyse: shicoxp.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand shicoxp.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 45,056 bytes (80% van alle voorkomende bestanden), 40,960 bytes of 49,152 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/shicoxp.exe.html 
Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Bestand shicoxp.exe is geen Windows systeembestand. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces is niet zichtbaar. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 78% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het shicoxp.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
51 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over shicoxp.exe, deel je kennis dan en help anderen.

shicoxp scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.