Home > Bestanden > ShimEng.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ShimEng fout

ShimEng.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ShimEng.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ShimEng.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Shim Engine DLL. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ShimEng.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ShimEng.dll bestandsinfo

Het proces Shim Engine DLL hoort bij de software Microsoft Windows Operating System van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft ShimEng.dll niet nodig. ShimEng.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 111,104 bytes (54% van alle voorkomende bestanden), 65,024 bytes, 65,536 bytes of 66,048 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/shimeng.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het programma is niet zichtbaar. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het is geen Windows systeemcomponent. Het is een bestand met Microsoft signatuur. ShimEng.dll lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 44% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ShimEng.dll, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het ShimEng.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over ShimEng.dll, deel je kennis dan en help anderen.

ShimEng scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.