Home > Bestanden > ShoppingReport.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus ShoppingReport te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen ShoppingReport.dll als malware, bv. Microsoft herkent het als Adware:Win32/ShopperReports of Adware:Win32/ZangoShoppingreports, en TrendMicro herkent het als ADWARE_HOTBAR.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de ShoppingReport.dll worm

Hints om ShoppingReport.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ShprRprt.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ShoppingReport.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ShoppingReport.dll bestandsinfo

Het proces ShprRprt.dll of Smrt-Shpr.dll hoort bij de software ShopperReports of Smart-Shopper van ShopperReports (www.shopperreports.com) of SmartShopper Networks (www.smartshopper.com) of SmartShopper Software Development..

Omschrijving: ShoppingReport.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. ShoppingReport.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,173,024 bytes (58% van alle voorkomende bestanden), 1,156,592 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/shoppingreport.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 100EB1FD-D03E-47FD-81F3-EE91287F9465 of 258C9770-1713-4021-8D7E-1F184A2BD754. Bestand ShoppingReport.dll is een bestand zonder informatie over de maker ervan. De toepassing is niet zichtbaar. Het kan Internetbrowser monitoren. Het is geen Windows systeemcomponent. ShoppingReport.dll is een bestand met Verisign signatuur. ShoppingReport.dll is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. ShoppingReport.dll kan verbind met Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 43% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het ShoppingReport.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
45 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ShoppingReport.dll, deel je kennis dan en help anderen.

ShoppingReport scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.