Home > Bestanden > sHotKey.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus sHotKey te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen sHotKey.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de sHotKey.exe worm

Hints om sHotKey.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SHOTKEY. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat sHotKey.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SHotKey.exe bestandsinfo

Het proces SHOTKEY hoort bij de software Chicony HOTKEY Driver for WinXP MCE van Chicony (www.chicony.com)..

Omschrijving: sHotKey.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand sHotKey.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (mostly C:\Program Files\SONY\sHotKey\). Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 45,056 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/shotkey.exe.html 
Het proces is niet zichtbaar. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het kan toetsenbordinputs onthouden. SHotKey.exe is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 99% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het sHotKey.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
69 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over sHotKey.exe, deel je kennis dan en help anderen.

sHotKey scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.