Home > Bestanden > ShowWnd.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ShowWnd fout

ShowWnd.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ShowWnd.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ShowWnd.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ShowWnd.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ShowWnd.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ShowWnd.exe bestandsinfo

Het proces bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: Windows heeft ShowWnd.exe niet nodig. ShowWnd.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 36,864 bytes (99% van alle voorkomende bestanden) of 45,056 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/showwnd.exe.html 
Het proces heeft een zichtbaar venster. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Bestand ShowWnd.exe is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ShowWnd.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows bevinden. Controleer daarom het ShowWnd.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
55 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ShowWnd.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ShowWnd scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.