Home > Bestanden > shstat.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een shstat fout

Shstat.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of shstat.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om shstat.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update On-access scanner statistics. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat shstat.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Shstat.exe bestandsinfo

Het proces On-access scanner statistics of VirusScan tray icon hoort bij de software McAfee VirusScan Enterprise of VirusScan Enterprise of McAfee AntiSpyware Enterprise van McAfee (www.mcafee.com) of Network Associates (nai.com)..

Omschrijving: Windows heeft shstat.exe niet nodig. Bestand shstat.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (typically C:\Program Files\Network Associates\VirusScan\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 94,208 bytes (32% van alle voorkomende bestanden), 98,304 bytes en nog 6 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/shstat.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. Bestand shstat.exe is geen Windows systeembestand. Het proces kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Shstat.exe kan andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 12% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als shstat.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het shstat.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over shstat.exe, deel je kennis dan en help anderen.

shstat scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.