Home > Bestanden > shwicon2k.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een shwicon2k fout

Shwicon2k.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of shwicon2k.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om shwicon2k.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Sunkist. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat shwicon2k.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Shwicon2k.exe bestandsinfo

Het proces Sunkist of Digital Media Reader of Multimedia Card Reader hoort bij de software Multimedia Card Reader of Alcor Micro Sunkist of IOI Multimedia Card Reader van Alcor Micro (www.alcormicro.com)..

Omschrijving: shwicon2k.exe wordt geïnstalleerd op sommige computers met kaartlezers. Dit programma is een stuurprogramma voor apparaten, dat je computer laat communiceren met de in de lezer gestoken geheugenkaarten. Als je dit programma beëindigt of verwijdert, zal je computer niet meer de geheugenkaarten kunnen lezen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft shwicon2k.exe niet nodig. Bestand shwicon2k.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (common is C:\Program Files\Multimedia Card Reader\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 139,264 bytes (68% van alle voorkomende bestanden), 135,168 bytes of 131,072 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/shwicon2k.exe.html 
Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 41% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als shwicon2k.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het shwicon2k.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over shwicon2k.exe, deel je kennis dan en help anderen.

shwicon2k scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.