Home > Bestanden > shwiconem.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een shwiconem fout

Shwiconem.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of shwiconem.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om shwiconem.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Digital Media Reader. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat shwiconem.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Shwiconem.exe bestandsinfo

Het proces Digital Media Reader of eMachines Bay Reader hoort bij de software Multimedia Card Reader van Alcor Micro (www.alcormicro.com)..

Omschrijving: shwiconem.exe wordt geïnstalleerd op sommige computers met kaartlezers. Dit programma is een stuurprogramma voor apparaten, dat je computer laat communiceren met de in de lezer gestoken geheugenkaarten. Als je dit programma beëindigt of verwijdert, zal je computer niet meer de geheugenkaarten kunnen lezen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft shwiconem.exe niet nodig. Bestand shwiconem.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (usually C:\Program Files\Digital Media Reader\, C:\Program Files\eMachines Bay Reader\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 135,168 bytes (98% van alle voorkomende bestanden) of 35,332 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/shwiconem.exe.html 
Shwiconem.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het proces is niet zichtbaar. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het proces kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 44% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als shwiconem.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het shwiconem.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
54 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over shwiconem.exe, deel je kennis dan en help anderen.

shwiconem scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.