Home > Bestanden > sidebar.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een sidebar fout

Sidebar.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of sidebar.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om sidebar.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Windows Sidebar. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat sidebar.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Sidebar.exe bestandsinfo

Het proces Windows Sidebar of Windows Desktop Gadgets of Windows-Minianwendungen hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of Windows Sidebar of Besturingssysteem Microsoft Windows of Betriebssystem Microsoft Windows van Microsoft (www.microsoft.com) of Siemens Industry..

Omschrijving: sidebar.exe is belangkrijg voor Windows. Sidebar.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,233,920 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 1,475,584 bytes en nog 16 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/sidebar.exe.html 
De toepassing heeft een zichtbaar venster. Het bestand is een bestand met Microsoft signatuur. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, DEFAULT\Run, User Shell Folders, DEFAULT\Runonce). Sidebar.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 5% gevaarlijk.

Als sidebar.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 52% gevaarlijk. Bestandsformaat is 19,968 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 23,552 bytes, 864,727 bytes of 73,728 bytes. Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Sidebar.exe is geen Windows systeemcomponent. Het programma is niet zichtbaar. Sidebar.exe kan toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als sidebar.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het sidebar.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over sidebar.exe, deel je kennis dan en help anderen.

sidebar scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.