Home > Bestanden > sifxinst.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een sifxinst fout

Sifxinst.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of sifxinst.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om sifxinst.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Self-Installing File. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat sifxinst.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Sifxinst.exe bestandsinfo

Het proces Self-Installing File hoort bij de software PrismXL Software Family of PC Updater van New Boundary Technologies (www.newboundary.com) of LANovation..

Omschrijving: Windows heeft sifxinst.exe niet nodig. Sifxinst.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - mostly C:\Program Files\SIFXINST\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 729,088 bytes (83% van alle voorkomende bestanden), 569,344 bytes of 831,488 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/sifxinst.exe.html 
Programma heeft een zichtbaar venster. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\User Shell Folders). Het is geen Windows systeemcomponent. sifxinst.exe lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als sifxinst.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het sifxinst.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
51 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over sifxinst.exe, deel je kennis dan en help anderen.

sifxinst scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.