Home > Bestanden > sistray.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een sistray fout

Sistray.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of sistray.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om sistray.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update sistray.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat sistray.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Sistray.exe bestandsinfo

Het proces SiS Compatible Super VGA Tray Application of SiS 300/305 Super VGA Tray Application hoort bij de software SiS® Compatible Super VGA SiSTray application of SiS® Compatible Super VGA SiSTray application for Windows (versie NT4.0/2000/XP) of SiS VGA Utilities of SiS (versie 300/305 SiSTray application for Windows NT 4.0/2000) van Silicon Integrated Systems (www.sis.com)..

Omschrijving: sistray.EXE wordt geïnstalleerd met de grafische kaarten van SiS. Het wordt gebruikt voor extra configuratieopties en mogelijkheden voor je grafische kaart. Als je geen gebruik wilt maken van deze extra mogelijkheden, kun je het programma verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft sistray.exe niet nodig. Sistray.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 331,776 bytes (34% van alle voorkomende bestanden), 262,144 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/sistray.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeembestand. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\User Shell Folders, MACHINE\Run). De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Sistray.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 49% gevaarlijk.

Als sistray.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 28% gevaarlijk. Bestandsformaat is 552,960 bytes. Het is geen Windows systeemcomponent. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\User Shell Folders, MACHINE\Run).
De ontwikkelaar SIS heeft een website voor hulp en voor updates. Er is ook een uninstaller (Configuratiescherm ⇒ Programma's wijzigen of verwijderen ⇒ SiS VGA Utilities).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als sistray.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het sistray.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over sistray.exe, deel je kennis dan en help anderen.

sistray scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.