Home > Bestanden > SiSUSBrg.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SiSUSBrg fout

SiSUSBrg.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SiSUSBrg.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SiSUSBrg.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SiSUSBrg. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SiSUSBrg.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SiSUSBrg.exe bestandsinfo

Het proces SiSUSBrg hoort bij de software SiS SiSUSBrg van Silicon Integrated Systems (www.sis.com)..

Omschrijving: sisusbrg.exe is een hotfix/patch van Silicon Integrated Systems (SiS) die een probleem oplost dat het bedrijf ontdekte in verband met de USB-controllers van de software op Windows XP. Dit proces zou alleen aanwezig moeten zijn als het nodig is om de werking van je hardware te ondersteunen, en het wordt aanbevolen om het niet te beëindigen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft SiSUSBrg.exe niet nodig. SiSUSBrg.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 106,496 bytes (83% van alle voorkomende bestanden), 102,400 bytes of 32,768 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/sisusbrg.exe.html 
Programma heeft een zichtbaar venster. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SiSUSBrg.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows bevinden. Controleer daarom het SiSUSBrg.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SiSUSBrg.exe, deel je kennis dan en help anderen.

SiSUSBrg scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.