Home > Bestanden > SiteAdv.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SiteAdv fout

SiteAdv.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SiteAdv.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SiteAdv.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SiteAdvisor. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SiteAdv.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SiteAdv.dll bestandsinfo

Het proces SiteAdvisor hoort bij de software McAfee SiteAdvisor of SiteAdvisor of SonicStage van McAfee (www.mcafee.com)..

Omschrijving: SiteAdv.dll is onderdeel van de McAfee Internet Security software. Dit programma is onderdeel van Site Advisor, een programma dat controleert of de website die je bezoekt bekend staat als een site die is geïnfecteerd met virussen. Als je dit programma beëindigt of verwijdert, zal je computer onbeschermd raken.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft SiteAdv.dll niet nodig. Bestand SiteAdv.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 927,008 bytes (49% van alle voorkomende bestanden), 910,624 bytes en nog 6 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/siteadv.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 089FD14D-132B-48FC-8861-0048AE113215. Bestand SiteAdv.dll is een bestand met Verisign signatuur. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het kan Internetbrowser monitoren. Bestand SiteAdv.dll is digitaal gesigneerd. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het bestand is geen Windows kernbestand. SiteAdv.dll kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 47% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SiteAdv.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het SiteAdv.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
65 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SiteAdv.dll, deel je kennis dan en help anderen.

SiteAdv scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.