Home > Bestanden > skdaemon.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een skdaemon fout

Skdaemon.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of skdaemon.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om skdaemon.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SkDaemon MFC Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat skdaemon.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Skdaemon.exe bestandsinfo

Het proces SkDaemon MFC Application of Skd881x Daemon of Daemon hoort bij de software SkDaemon Application of Hot Key Daemon of USB Ehanced Performance Keyboard of IBM Enhanced Performance USB Keyboard van LITE-ON (www.liteonit.com) of LITE-ON TECHNOLOGY CORP of Silitek (www.silitek.com)..

Omschrijving: Windows heeft skdaemon.exe niet nodig. Bestand skdaemon.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 40,960 bytes (93% van alle voorkomende bestanden), 258,048 bytes of 53,248 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/skdaemon.exe.html 
Het bestand is geen Windows kernbestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Skdaemon.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 81% gevaarlijk.

Als skdaemon.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 33% gevaarlijk. Bestandsformaat is 318,464 bytes (85% van alle voorkomende bestanden) of 258,048 bytes. Bestand skdaemon.exe is geen Windows kernbestand. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. De toepassing is niet zichtbaar. Skdaemon.exe kan onthoud inputs.
Als er problemen zijn met skdaemon.exe dan kunt u het bijbehorende programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > Touch Manager of USB Enhanced Performance).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als skdaemon.exe. Controleer daarom het skdaemon.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over skdaemon.exe, deel je kennis dan en help anderen.

skdaemon scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.