Home > Bestanden > Skype.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Skype fout

Skype.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Skype.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Skype.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Skype. Take a deep breath. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Skype.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Skype.exe bestandsinfo

Het proces Skype. Take a deep breath of Skype. The whole world can talk for free of AutoIt v3 Script hoort bij de software Skype™ Beta of AutoIt v3 Script van Skype Technologies S.A (www.skype.com) of AutoIt Team..

Omschrijving: Windows heeft Skype.exe niet nodig. Skype.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - mainly C:\Program Files\Skype\Phone\. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 13,179,660 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/skype.exe.html 
Het proces heeft een zichtbaar venster. Er is geen omschrijving van het programma. Skype.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het is een bestand met Verisign signatuur. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Skype.exe kan toepassingen monitoren en onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 9% gevaarlijk.

Als Skype.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 18% gevaarlijk. Bestandsformaat is 750,320 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 13,179,660 bytes. Skype.exe is digitaal gesigneerd. Het bestand is geen Windows kernbestand. Skype.exe kan onthoud inputs, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Skype.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Skype.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Skype.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Skype scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.