Home > Bestanden > Skytel.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Skytel fout

Skytel.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Skytel.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Skytel.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Realtek Voice Manager. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Skytel.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Skytel.exe bestandsinfo

Het proces Realtek Voice Manager hoort bij de software Realtek Voice Manager of Realtek HDMI Audio Driver for ATI of Realtek High Definition Audio van Realtek Semiconductor (www.realtek.com.tw)..

Omschrijving: Windows heeft Skytel.exe niet nodig. Skytel.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 2,879,488 bytes (51% van alle voorkomende bestanden), 1,826,816 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/skytel.exe.html 
Het programma heeft een zichtbaar venster. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Skytel.exe is geen Windows kernbestand. Het bestand is een bestand met Microsoft signatuur. Skytel.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 5% gevaarlijk.

Als Skytel.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 0% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,833,576 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 1,833,504 bytes. Het proces heeft een zichtbaar venster. Het bestand is een betrouwbaar Microsoftbestand. Skytel.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Skytel.exe is geen Windows kernbestand. Skytel.exe kan onthoud inputs.
Het is mogelijk het betreffende programma te verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > Realtek HDMI Audio Driver for ATI of Realtek High Definition Audio).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Skytel.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows bevinden. Controleer daarom het Skytel.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
56 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Skytel.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Skytel scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.