Home > Bestanden > SLAgent.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SLAgent fout

SLAgent.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SLAgent.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SLAgent.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SLAgent Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SLAgent.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SLAgent.exe bestandsinfo

Het proces SLAgent Module hoort bij de software ScriptLogic / DesktopAuthority of ScriptLogic Desktop Authority: Computer Agent of ScriptLogic of Shelby SOAP Install van ScriptLogic Software (www.scriptlogic.com) of ScriptLogic (www.scriptlogic.com)..

Omschrijving: Windows heeft SLAgent.exe niet nodig. SLAgent.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 769,192 bytes (22% van alle voorkomende bestanden), 630,784 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/slagent.exe.html 
Het is geen Windows systeembestand. Het programma is niet zichtbaar. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Het is een bestand met Verisign signatuur. SLAgent.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. SLAgent.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 74% gevaarlijk.

Als SLAgent.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk. Bestandsformaat is 879,968 bytes (75% van alle voorkomende bestanden) of 1,349,496 bytes. Het proces kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Het programma is niet zichtbaar. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Bestand SLAgent.exe is geen Windows systeembestand. SLAgent.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren.
De software ontwikkelaar Scriptlogic biedt directe ondersteuning (www.scriptlogic.com/support). In het geval van problemen met SLAgent.exe, kunt u het gehele programma ScriptLogic Corp. verwijderen in het Windows Configuratiescherm, of kijken of er een nieuwere versie beschikbaar is.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SLAgent.exe. Controleer daarom het SLAgent.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
43 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SLAgent.exe, deel je kennis dan en help anderen.

SLAgent scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.