Home > Bestanden > slmdmsr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een slmdmsr fout

Slmdmsr.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of slmdmsr.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om slmdmsr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update User-Level Modem Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat slmdmsr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Slmdmsr.exe bestandsinfo

Het proces User-Level Modem Service hoort bij de software Modem of SmartLinkService van onbekend..

Omschrijving: Windows heeft slmdmsr.exe niet nodig. Slmdmsr.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 61,440 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/slmdmsr.exe.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Programma is niet zichtbaar. Slmdmsr.exe is geen Windows kernbestand. Slmdmsr.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als slmdmsr.exe. Controleer daarom het slmdmsr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
61 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over slmdmsr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

slmdmsr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.