Home > Bestanden > slserv.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een slserv fout

Slserv.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of slserv.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om slserv.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update User-Level Modem Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat slserv.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Slserv.exe bestandsinfo

Het proces User-Level Modem Service hoort bij de software Modem of Soft Modem of SmartLinkService van Smart Link (www.smlink.com)..

Omschrijving: De User-Level Modem Service is samen met de drivers voor Smartlink modems geïnstalleerd. Het creëert een pictogram in het systeemvak en geeft de status en verbinding van uw modem weer. Het stelt de modem ook in staat automatisch verbinding te maken met het internet als de verbinding wordt verbroken. Het is een gemakkelijk proces maar niet verplicht voor het gebruik van uw modem.

Gedetailleerde Analyse: slserv.exe is belangkrijg voor Windows. Slserv.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 45,056 bytes (51% van alle voorkomende bestanden), 73,796 bytes, 57,344 bytes, 65,536 bytes of 94,276 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/slserv.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. De toepassing is niet zichtbaar. Het is een bestand met Microsoft signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als slserv.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het slserv.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
49 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over slserv.exe, deel je kennis dan en help anderen.

slserv scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.