Home > Bestanden > sm1bg.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een sm1bg fout

Sm1bg.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of sm1bg.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om sm1bg.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update sm1bg.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat sm1bg.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Sm1bg.exe bestandsinfo

Het proces Cypress USB Mass Storage Driver Background Application hoort bij de software Cypress USB Mass Storage Adapter van Cypress Semiconductor (www.cypress.com)..

Omschrijving: sm1bg.exe is het stuurprogramma van de USB Mass Storage van Cypress en wordt geïnstalleerd door diverse MP3 software programma’s. Het is niet essentieel voor de juiste werking van deze programma’s, maar in enkele gevallen zal het randapparaat dat via de USB poort met de MP3 software verbonden is niet meer goed werken.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft sm1bg.exe niet nodig. Bestand sm1bg.exe bevindt zich in de map C:\Windows of soms in een submap van C:\Windows. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 94,208 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/sm1bg.exe.html 
Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het is geen Windows systeembestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Sm1bg.exe is een bestand met Microsoft signatuur. Sm1bg.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 35% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als sm1bg.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows bevinden. Controleer daarom het sm1bg.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over sm1bg.exe, deel je kennis dan en help anderen.

sm1bg scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.