Home > Bestanden > SMAgent.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SMAgent fout

SMAgent.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SMAgent.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SMAgent.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SoundMAX Service agent component. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SMAgent.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SMAgent.exe bestandsinfo

Het proces SoundMAX service agent component hoort bij de software SoundMAX service agent of PowerVault Modular Disk of SoundMAX service agent component van Analog Devices (www.analog.com)..

Omschrijving: Dit proces implementeert de SoundMAX Service Agent, die als een pictogram in het systeemvak van Windows te zien is. Het wordt normaal samen met de drivers voor geluidskaarten geïnstalleerd en op motherboard gebaseerd geluid met behulp van chipsets van Analog Devices. Het is een gemaksprogramma en niet nodig voor het goed functioneren van uw geluidskaart.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft SMAgent.exe niet nodig. Bestand SMAgent.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (usually C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 45,056 bytes (99% van alle voorkomende bestanden) of 69,632 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/smagent.exe.html 
Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SMAgent.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het SMAgent.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
53 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SMAgent.exe, deel je kennis dan en help anderen.

SMAgent scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.