Home > Bestanden > SmartMenu.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SmartMenu fout

SmartMenu.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SmartMenu.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SmartMenu.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update HP MediaSmart SmartMenu. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SmartMenu.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SmartMenu.exe bestandsinfo

Het proces HP MediaSmart SmartMenu of HPSmartMenu hoort bij de software HP MediaSmart SmartMenu of HP MediaSmart of HP MediaSmart Movies and TV van Hewlett-Packard Company (www.hp.com) of Hewlett-Packard (www.hp.com)..

Omschrijving: Windows heeft SmartMenu.exe niet nodig. Bestand SmartMenu.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 912,688 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 611,896 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/smartmenu.exe.html 
Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het bestand heeft een digitale signatuur. Bestand SmartMenu.exe is geen Windows systeembestand. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. SmartMenu.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 16% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SmartMenu.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het SmartMenu.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over SmartMenu.exe, deel je kennis dan en help anderen.

SmartMenu scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.