Home > Bestanden > smc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een smc fout

Smc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of smc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om smc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Sygate Agent Firewall. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat smc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Smc.exe bestandsinfo

Het proces Sygate Agent Firewall of Symantec CMC Smc of Symantec Agent Firewall hoort bij de software Sygate Security Agent and Personal Firewall of Symantec Client Management Component of Symantec® Protection Agent and Personal Firewall of SygateR Security Agent and Personal Firewall of Sygate® Security Agent und Personal Firewall van Sygate Technologies (www.sygate.com) of Symantec (www.symantec.com) of Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: smc.exe is het centrale proces van het Sygate Personal Firewall programma. Sygate Personal Firewall is een standalone firewall product dat dateert van voor Sygate werd gekocht door Symantec en hun technologie werd opgenomen in de Norton-suite van de systeem beveiligingsproducten. Deze taak verricht eigenlijk het 'zware werk' in het beveiligen van uw computer tegen bedreigingen en het beëindigen ervan zal de firewall desactiveren.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft smc.exe niet nodig. Smc.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - mainly C:\Program Files\Sygate\SPF\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 2,577,632 bytes (28% van alle voorkomende bestanden), 2,635,472 bytes en nog 31 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/smc.exe.html 
Bestand smc.exe is geen Windows kernbestand. Bestand smc.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Programma heeft geen zichtbaar venster. Smc.exe kan toepassingen monitoren, zichzelf verbergen en onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 47% gevaarlijk.

  • Als smc.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 504,320 bytes. Programma heeft een zichtbaar venster. Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, MACHINE\User Shell Folders). Het is geen Windows kernbestand. Smc.exe kan onthoud inputs.
  • Als smc.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 86% gevaarlijk. Bestandsformaat is 147,456 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Bestand smc.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Programma is niet zichtbaar. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, MACHINE\User Shell Folders). Programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Bestand smc.exe is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als smc.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het smc.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
57 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over smc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

smc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.