Home > Bestanden > SMSystemAnalyzer.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SMSystemAnalyzer fout

SMSystemAnalyzer.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SMSystemAnalyzer.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SMSystemAnalyzer.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SMSystemAnalyzer.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SMSystemAnalyzer.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SMSystemAnalyzer.exe bestandsinfo

Het proces SMSystemAnalyzer.exe hoort bij de software iolo technologies' System of Dell PC TuneUp van iolo technologies (www.iolo.com)..

Omschrijving: SMSystemAnalyzer.exe vormt het hart van de System Mechanic performance booster suite. Na installatie start het tegelijk met het besturingssysteem op en zit het in de system tray. Het controleert continu alle activiteiten die zich binnen de host afspelen en zal, afhankelijk van de gebruikersinstellingen, informatie doorgeven aan de gebruiker of de schijf defragmenteren en het gegevensbestand opschonen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft SMSystemAnalyzer.exe niet nodig. Bestand SMSystemAnalyzer.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 557,056 bytes (57% van alle voorkomende bestanden), 743,528 bytes en nog 20 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/smsystemanalyzer.exe.html 
Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. SMSystemAnalyzer.exe is geen Windows systeemcomponent. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). SMSystemAnalyzer.exe kan verbind met Internet, onthoud inputs, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk.

Als SMSystemAnalyzer.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk. Bestandsformaat is 820,072 bytes. De toepassing heeft geen bestandsomschrijving. Programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand SMSystemAnalyzer.exe is een bestand met Verisign signatuur. Bestand SMSystemAnalyzer.exe is digitaal gesigneerd. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). Bestand SMSystemAnalyzer.exe is geen Windows systeemcomponent. SMSystemAnalyzer.exe kan verbind met Internet, onthoud inputs, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SMSystemAnalyzer.exe. Controleer daarom het SMSystemAnalyzer.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SMSystemAnalyzer.exe, deel je kennis dan en help anderen.

SMSystemAnalyzer scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.