Home > Bestanden > smumhook.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een smumhook fout

Smumhook.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of smumhook.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om smumhook.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update smumhook.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat smumhook.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Smumhook.dll bestandsinfo

Het proces smumhook.dll hoort bij de software Spyware Doctor of PC Tools Internet Security (versie 2009) of Behavior Guard Add-on of AVG Free van PC Tools (www.pctools.com)..

Omschrijving: Windows heeft smumhook.dll niet nodig. Smumhook.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 142,728 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 146,312 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/smumhook.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het is een bestand met Verisign signatuur. Er is geen bestandsinformatie. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma heeft geen zichtbaar venster. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 57% gevaarlijk.

  • Als smumhook.dll wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk. Bestandsformaat is 146,312 bytes (71% van alle voorkomende bestanden), 143,176 bytes of 183,888 bytes. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma heeft geen zichtbaar venster. Smumhook.dll is een bestand met Verisign signatuur. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het is geen Windows kernbestand. Smumhook.dll kan andere programma's manipuleren.
  • Als smumhook.dll wordt gevonden in een submap van de map "Mijn Bestanden" dan is de veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk. Bestandsformaat is 142,728 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 143,176 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Smumhook.dll is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Bestand smumhook.dll is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als smumhook.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het smumhook.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
89 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over smumhook.dll, deel je kennis dan en help anderen.

smumhook scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.