Home > Bestanden > SnagitBHO.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SnagitBHO fout

SnagitBHO.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SnagitBHO.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SnagitBHO.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SnagIt Browser Helper Object. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SnagitBHO.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SnagitBHO.dll bestandsinfo

Het proces SnagIt Browser Helper Object for Internet Explorer of Snagit Browser Helper Object for Internet Explorer hoort bij de software SnagIt 8 of SnagIt 7 of Snagit of SnagIt of SnagIt 9 of Snagit 10 of Sybase SQL of SnagIt Browser Helper Object for Internet Explorer van TechSmith (www.techsmith.com) of TTC..

Omschrijving: SnagItBHO.dll is een Browser Help Object van TechSmith’s SnagIt en wordt geïnstalleerd met alle versies van de SnagIt software suite. Een en hetzelfde DLL werkt met alle browsers. Het zet alle SnagIt opties op de browser werkbalk vast waardoor men gemakkelijk toegang tot het bewerken van plaatjes krijgt.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft SnagitBHO.dll niet nodig. Bestand SnagitBHO.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (typically C:\Program Files\TechSmith\SnagIt 7\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 49,152 bytes (38% van alle voorkomende bestanden), 63,048 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/snagitbho.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 00C6482D-C502-44C8-8409-FCE54AD9C208. Het proces is niet zichtbaar. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Bestand SnagitBHO.dll is geen Windows systeemcomponent. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. SnagitBHO.dll lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk.

Als SnagitBHO.dll wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk. Bestandsformaat is 63,304 bytes. Programma is niet zichtbaar. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het kan Internetbrowser monitoren. SnagitBHO.dll is digitaal gesigneerd. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Bestand SnagitBHO.dll is geen Windows systeemcomponent. SnagitBHO.dll lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.
Het is mogelijk het betreffende programma te verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > Snagit 10).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SnagitBHO.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het SnagitBHO.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
48 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SnagitBHO.dll, deel je kennis dan en help anderen.

SnagitBHO scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.