Home > Bestanden > SnapDetect.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus SnapDetect te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen SnapDetect.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de SnapDetect.exe worm

Hints om SnapDetect.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SnapDetect.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SnapDetect.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SnapDetect.exe bestandsinfo

Er is niet veel bekend over SnapDetect.exe. Dit komt deels doordat de ontwikkelaar niet bekend is.

Omschrijving: SnapDetect.exe is geïnstalleerd op sommige computers met een Ezonics webcamera. Dit is een device driver programma en stelt uw computer in staat te communiceren met uw webcamera. Door dit programma te stoppen of te verwijderen kan uw webcamera niet goed werken.

Gedetailleerde Analyse: SnapDetect.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand SnapDetect.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 65,536 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/snapdetect.exe.html 
Bestand SnapDetect.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\User Shell Folders). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 80% gevaarlijk.

Als SnapDetect.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 80% gevaarlijk. Bestandsformaat is 168,021 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Bestand SnapDetect.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Programma heeft geen zichtbaar venster. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\User Shell Folders). Bestand SnapDetect.exe is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Controleer het SnapDetect.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
43 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SnapDetect.exe, deel je kennis dan en help anderen.

SnapDetect scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.