Home > Bestanden > snapman.sys Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een snapman fout

Snapman.sys is een Windows stuurprogramma. Een stuurprogramma is een klein software programma dat uw computer in staat stelt te communiceren met hardware of aangesloten apparaten. Dit betekend dat een stuurprogramma directe toegang heeft tot de kern van het besturingssysteem, hardware, etc.
Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of snapman.sys een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om snapman.sys gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Acronis Snapshot API. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat snapman.sys voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Snapman.sys bestandsinfo

Het proces Acronis Snapshot API of Apricorn Snapshot API hoort bij de software Acronis Snapshots Manager of Seagate DiscWizard van Acronis (www.acronis.com) of Apricorn..

Omschrijving: Windows heeft snapman.sys niet nodig. Bestand snapman.sys bevindt zich in de map C:\Windows\System32\drivers. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 132,224 bytes (16% van alle voorkomende bestanden), 114,048 bytes en nog 13 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/snapman.sys.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Het programma is niet zichtbaar. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. snapman.sys lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 27% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als snapman.sys, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32\drivers bevinden. Controleer daarom het snapman.sys proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
64 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over snapman.sys, deel je kennis dan en help anderen.

snapman scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.