Home > Bestanden > SnapTrap.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SnapTrap fout

SnapTrap.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SnapTrap.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SnapTrap.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SnapTrap MFC Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SnapTrap.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SnapTrap.exe bestandsinfo

Het proces SnapTrap MFC Application hoort bij de software SnapTrap Application of Trust WB-3500T USB2 Webcam van onbekend..

Omschrijving: Windows heeft SnapTrap.exe niet nodig. SnapTrap.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows of soms in de map C:\Windows of in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 155,648 bytes (61% van alle voorkomende bestanden), 135,168 bytes of 151,552 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/snaptrap.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het is geen Windows systeembestand. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. SnapTrap.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SnapTrap.exe. Controleer daarom het SnapTrap.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
69 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SnapTrap.exe, deel je kennis dan en help anderen.

SnapTrap scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.