Home > Bestanden > SNDSrvc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SNDSrvc fout

SNDSrvc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SNDSrvc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SNDSrvc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Network Stuurprogramma Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SNDSrvc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SNDSrvc.exe bestandsinfo

Het proces Network Driver Service hoort bij de software Symantec Security Drivers of Symantec Network Drivers Service of Symantec Network Drivers Update (Symantec Network Drivers Service) van Symantec (www.symantec.com)..

Omschrijving: SNDSrvc.exe is de netwerk driver service en is onderdeel van de 2004 en 2005 versies van Norton Internet Security en Personal Firewall suites. Het werkt achter de Norton suite aan en scant de inkomende POP3 emails op virussen of spam, en scant eveneens uitgaande emails. Deze tweede optie kan geconfigureerd worden door de gebruiker.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft SNDSrvc.exe niet nodig. SNDSrvc.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files" (mainly C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 206,552 bytes (51% van alle voorkomende bestanden), 214,672 bytes, 214,408 bytes, 214,720 bytes of 206,048 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/sndsrvc.exe.html 
De toepassing heeft geen zichtbaar venster. SNDSrvc.exe is een bestand met Verisign signatuur. SNDSrvc.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het is geen Windows systeembestand. Programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. SNDSrvc.exe kan zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 9% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SNDSrvc.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het SNDSrvc.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
73 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SNDSrvc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

SNDSrvc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.