Home > Bestanden > snmp.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een snmp fout

Snmp.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of snmp.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om snmp.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SNMP Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat snmp.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Snmp.exe bestandsinfo

Het proces SNMP Service of Servicio SNMP hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of Besturingssysteem Microsoft Windows of Sistema operativo Microsoft Windows van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: snmp.exe komt samen met het Windows besturingssysteem en voert het Simple Network Management Protocol uit als de host op een netwerk is aangesloten. Het helpt netwerkbeheerders met het controleren van SNMP verzoeken en het verzamelen van de noodzakelijke informatie en deze door te geven aan de ontvangers, in het bijzonder op routers en hubs. Daarnaast helpt het met het activeren van de snmptrap.exe welke trap berichten genereert.

Gedetailleerde Analyse: snmp.exe is belangkrijg voor Windows. Snmp.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 33,280 bytes (69% van alle voorkomende bestanden), 32,768 bytes en nog 6 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/snmp.exe.html 
Snmp.exe is een Windows systeemcomponent. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het bestand is een betrouwbaar Microsoftbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 8% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als snmp.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het snmp.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
46 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over snmp.exe, deel je kennis dan en help anderen.

snmp scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.