Home > Bestanden > SnoopFreeSvc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SnoopFreeSvc fout

SnoopFreeSvc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SnoopFreeSvc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SnoopFreeSvc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SnoopFree Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SnoopFreeSvc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SnoopFreeSvc.exe bestandsinfo

Het proces SnoopFree Service hoort bij de software Snoop Free Service van onbekend..

Omschrijving: Windows heeft SnoopFreeSvc.exe niet nodig. Bestand SnoopFreeSvc.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 90,112 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/snoopfreesvc.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. SnoopFreeSvc.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces heeft geen zichtbaar venster. SnoopFreeSvc.exe is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 69% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SnoopFreeSvc.exe. Controleer daarom het SnoopFreeSvc.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
47 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SnoopFreeSvc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

SnoopFreeSvc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.