Home > Bestanden > sntlkeyssrvr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een sntlkeyssrvr fout

Sntlkeyssrvr.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of sntlkeyssrvr.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om sntlkeyssrvr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Sentinel Protection Installer. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat sntlkeyssrvr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Sntlkeyssrvr.exe bestandsinfo

Het proces Sentinel Protection Installer (versie 7.4.0, 7.6.1, 7.5.0, 7.3.1, 7.4.2, 7.6.4) hoort bij de software Sentinel Protection Installer of Sentinel Keys van SafeNet (www.safenet-inc.com)..

Omschrijving: Windows heeft sntlkeyssrvr.exe niet nodig. Sntlkeyssrvr.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 316,992 bytes (73% van alle voorkomende bestanden), 328,992 bytes, 327,800 bytes, 369,952 bytes of 374,304 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/sntlkeyssrvr.exe.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Programma is niet zichtbaar. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het is geen Windows systeembestand. Sntlkeyssrvr.exe is een bestand met Verisign signatuur. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 25% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als sntlkeyssrvr.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het sntlkeyssrvr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
47 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over sntlkeyssrvr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

sntlkeyssrvr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.