Home > Bestanden > snxhk.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een snxhk fout

Snxhk.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of snxhk.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om snxhk.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update avast! snxhk. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat snxhk.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Snxhk.dll bestandsinfo

Het proces avast! snxhk hoort bij de software avast! Free Antivirus of avast! Internet Security of avast! Antivirus of avast! Pro Antivirus of avast! Endpoint Protection Suite van AVAST Software (www.avast.com)..

Omschrijving: Windows heeft snxhk.dll niet nodig. Snxhk.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 199,792 bytes (28% van alle voorkomende bestanden), 236,888 bytes en nog 11 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/snxhk.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het programma is niet zichtbaar. Bestand snxhk.dll is digitaal gesigneerd. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het is geen Windows systeemcomponent. Snxhk.dll is een bestand met Verisign signatuur. Snxhk.dll kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 49% gevaarlijk.

Als snxhk.dll wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk. Bestandsformaat is 243,032 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 234,840 bytes of 246,592 bytes. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma is niet zichtbaar. Snxhk.dll is een bestand met Verisign signatuur. Snxhk.dll is digitaal gesigneerd. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Snxhk.dll is geen Windows systeembestand. Snxhk.dll kan onthoud inputs.
Als u problemen heeft met snxhk.dll, kunt u de ontwikkelaar, www.avast.com, om ondersteuning vragen, of avast! Free Antivirus verwijderen in het Windows Configuratiescherm onder Software of Programa's.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als snxhk.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het snxhk.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over snxhk.dll, deel je kennis dan en help anderen.

snxhk scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.