Home > Bestanden > sockspy.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een sockspy fout

Sockspy.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of sockspy.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om sockspy.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update BitDefender Antivirus Plus. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat sockspy.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Sockspy.dll bestandsinfo

Het proces BitDefender Antivirus Plus (versie v10) hoort bij de software BitDefender Antivirus (versie v10) of BitDefender Antivirus Plus (versie v10) of BitDefender Internet Security (versie v10) of BitDefender Free Edition (versie v10) of BitDefender Client Professional Plus of BitDefender (versie 9 Professional Plus) van SOFTWIN (www.bitdefender.com)..

Omschrijving: Dit proces heeft een enigszins intimiderende naam, maar dat is ok, omdat deze "spion" een van de goede spions in: het is een onderdeel van het BitDefender Antivirus product. De module controleert wat er via het internet komt en gaat en brengt verslag uit van elke verdachte activiteit die het tegenkomt. U dient dit te beschouwen als een essentiëel proces als u BitDefender gebruikt om uw computer te beschermen tegen Internet bedreigingen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft sockspy.dll niet nodig. Sockspy.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 73,728 bytes (83% van alle voorkomende bestanden), 61,440 bytes of 90,112 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/sockspy.dll.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het is geen Windows systeemcomponent. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: AppInit_DLLs). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 55% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als sockspy.dll, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het sockspy.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
60 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over sockspy.dll, deel je kennis dan en help anderen.

sockspy scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.