Home > Bestanden > SoftAheadCert.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus SoftAheadCert te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen SoftAheadCert.dll als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de SoftAheadCert.dll worm

Hints om SoftAheadCert.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SoftAheadCert Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SoftAheadCert.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SoftAheadCert.dll bestandsinfo

Het proces SoftAheadCert Module hoort bij de software SoftAheadCert Module van SoftAhead (www.softahead.com)..

Omschrijving: SoftAheadCert.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. SoftAheadCert.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 98,304 bytes (98% van alle voorkomende bestanden) of 135,168 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/softaheadcert.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 740FE5FB-65F1-46C5-9E54-A19C8A8D7AC2. SoftAheadCert.dll is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces is niet zichtbaar. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. SoftAheadCert.dll is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het SoftAheadCert.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
46 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SoftAheadCert.dll, deel je kennis dan en help anderen.

SoftAheadCert scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.