Home > Bestanden > softmon.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een softmon fout

Softmon.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of softmon.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om softmon.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update LANDesk Software Monitor. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat softmon.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Softmon.exe bestandsinfo

Het proces LANDesk Software Monitor hoort bij de software LANDesk Software of LANDesk Management Suite of LANDesk® Software Monitoring Service van LANDesk Software (www.landesk.com) of Avocent (www.avocent.com)..

Omschrijving: Windows heeft softmon.exe niet nodig. Softmon.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 331,776 bytes (26% van alle voorkomende bestanden), 266,240 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/softmon.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Programma is niet zichtbaar. Softmon.exe kan zichzelf verbergen en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 45% gevaarlijk.

Als softmon.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk. Bestandsformaat is 122,880 bytes. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows kernbestand. Softmon.exe kan zichzelf verbergen en toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als softmon.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het softmon.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over softmon.exe, deel je kennis dan en help anderen.

softmon scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.