Home > Bestanden > sointgr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus sointgr te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen sointgr.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de sointgr.exe worm

Hints om sointgr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update StarOffice. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat sointgr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Sointgr.exe bestandsinfo

Het proces StarOffice (versie 5.2) hoort bij de software StarOffice van onbekend..

Omschrijving: sointgr.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Sointgr.exe bevindt zich in de map C:\Windows of soms in een submap van C:\. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 20,480 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/sointgr.exe.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het is geen Windows systeemcomponent. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Sointgr.exe kan zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 95% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het sointgr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
53 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over sointgr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

sointgr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.