Home > Bestanden > soundman.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een soundman fout

Soundman.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of soundman.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om soundman.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Realtek Sound Manager. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat soundman.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Soundman.exe bestandsinfo

Het proces Realtek Sound Manager of Avance Sound Manager of Avance Sound Effect Manager hoort bij de software Realtek Sound Manager of Realtek HD Sound Manager of Avance Sound Manager of Avance Sound Effect Manager v van Realtek Semiconductor (www.realtek.com.tw) of Avance Logic (www.avance.com)..

Omschrijving: Dit proces implementeert Realtek Sound Manager system tray utility, dat is geïnstalleerd op systemen, samen met de drivers voor bepaalde Realtek geluidskaarten en geïntegreerde geluidslogica chips. Net als vele systeemvak utilities, biedt het ook een handige interface om de instellingen van de bijbehorende hardware te wijzigen. U kunt er ook de functie van verschillende input en output lijnen op uw geluidskaart (zoals audio-in, microfoon, enzovoort) mee beheren.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft soundman.exe niet nodig. Soundman.exe bevindt zich in de map C:\Windows of soms in de map C:\Windows\System32 of in C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 577,536 bytes (29% van alle voorkomende bestanden), 77,824 bytes en nog 27 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/soundman.exe.html 
Het bestand is geen Windows kernbestand. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, Winlogon\Shell). Het bestand is een betrouwbaar Microsoftbestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Soundman.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 28% gevaarlijk.

  • Als soundman.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk. Bestandsformaat is 44,544 bytes. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, Winlogon\Shell). Het programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het bestand is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als soundman.exe. Controleer daarom het soundman.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
63 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over soundman.exe, deel je kennis dan en help anderen.

soundman scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.