Home > Bestanden > SPMgr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SPMgr fout

SPMgr.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SPMgr.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SPMgr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SPM Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SPMgr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SPMgr.exe bestandsinfo

Het proces SPM Module of spmgr Module hoort bij de software VAIO Power Management of Sony Power Management of spmgr Module of MyProfessionalBusinessCards of NB Probe van Sony (www.sony.com) of ASUSTeK Computer (www.asus.com)..

Omschrijving: SPMgr.exe wordt geïnstalleerd en gebruikt op computers van Sony Vaio. Dit programma is onderdeel van het programma voor energiebeheer op je Sony laptop, dat als doel heeft de levensduur van je batterij te verlengen. Dit programma moet je niet beëindigen of verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft SPMgr.exe niet nodig. Bestand SPMgr.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (mostly C:\Program Files\Sony\VAIO Power Management\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 217,088 bytes (20% van alle voorkomende bestanden), 921,600 bytes en nog 17 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/spmgr.exe.html 
Het is geen Windows kernbestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). SPMgr.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SPMgr.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het SPMgr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
50 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SPMgr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

SPMgr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.