Home > Bestanden > spnsrvnt.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een spnsrvnt fout

Spnsrvnt.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of spnsrvnt.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om spnsrvnt.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update spnsrvnt.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat spnsrvnt.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Spnsrvnt.exe bestandsinfo

Het proces Sentinel Protection Server for SuperPro and UltraPro network keys of Sentinel Protection Installer (versie 7.2.2, 7.0.0, 7.4.0, 7.2.1, 7.3.0, 7.3.1) of SuperProNet Combo Installer of OCRDiscovery of Sentinel SuperPro (versie 6.3.1) of Sentinel Protection Server

hoort bij de software Sentinel Protection Installer of Sentinel SuperPro of SuperProNet Combo Installer of SPI of Sentinel UltraPro of Sentinel Protection Server of SentinelSuperProNet Server of OCRDiscovery

van SafeNet (www.safenet-inc.com) of Rainbow Technologies (www.safenet-inc.com) of Discover-E..

Omschrijving: spnsrvnt.exe is onderdeel van de SafeNet Sentinel beveiligingssoftware. Beveiligingssoftware beschermt je computer tegen ongeoorloofde programma’s en toegang. Als je dit programma beëindigt of verwijdert, zal je computer onbeschermd raken.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft spnsrvnt.exe niet nodig. Spnsrvnt.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 206,400 bytes (43% van alle voorkomende bestanden), 189,536 bytes en nog 6 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/spnsrvnt.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand spnsrvnt.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 30% gevaarlijk.

  • Als spnsrvnt.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 77% gevaarlijk. Bestandsformaat is 126,976 bytes (88% van alle voorkomende bestanden) of 118,784 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Spnsrvnt.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. De toepassing is niet zichtbaar. De toepassing luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Spnsrvnt.exe is geen Windows systeembestand.
  • Als spnsrvnt.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk. Bestandsformaat is 155,648 bytes (73% van alle voorkomende bestanden), 126,976 bytes, 114,688 bytes of 118,784 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. De toepassing is niet zichtbaar. Het proces luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het is geen Windows systeembestand. Het programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm.
    Als er problemen voorkomen met spnsrvnt.exe, kunt u het hele programma SuperProNet Combo Installer of Sentinel SuperPro verwijderen, het updaten, of proberen hulp te krijgen van de software ontwikkelaar. Klik op www.rainbow.com om het te updaten, klik op www.rainbow.com om de website van de ontwikkelaar te bezoeken, of klik op SuperProNet Combo Installer of Sentinel SuperPro in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen.
  • Als spnsrvnt.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 88% gevaarlijk. Bestandsformaat is 159,744 bytes (86% van alle voorkomende bestanden) of 122,880 bytes.
  • Als spnsrvnt.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 74% gevaarlijk. Bestandsformaat is 159,744 bytes.
  • Als spnsrvnt.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 74% gevaarlijk. Bestandsformaat is 159,744 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als spnsrvnt.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het spnsrvnt.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
45 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over spnsrvnt.exe, deel je kennis dan en help anderen.

spnsrvnt scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.