Home > Bestanden > spools.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een spools fout

Spools.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of spools.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om spools.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update MetaFrame Presentation Server. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat spools.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Spools.exe bestandsinfo

Het proces hoort bij de software MetaFrame Presentation Server of 45fdf rfgf van 589ukjh..

Omschrijving: spools.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand spools.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32\drivers. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 18,944 bytes (12% van alle voorkomende bestanden), 13,312 bytes en nog 23 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/spools.exe.html 
Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het is geen Windows systeemcomponent. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, DEFAULT\Run, exefile, MACHINE\RunServices). Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Spools.exe kan toepassingen monitoren en onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 87% gevaarlijk.

Als spools.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk. Bestandsformaat is 216,687 bytes (28% van alle voorkomende bestanden), 64,000 bytes en nog 4 varianten. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, DEFAULT\Run, exefile, MACHINE\RunServices). Spools.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma is niet zichtbaar. Het proces gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Spools.exe kan onthoud inputs, zichzelf verbergen, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als spools.exe. Controleer daarom het spools.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
40 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over spools.exe, deel je kennis dan en help anderen.

spools scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.