Home > Bestanden > spoolsv.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een spoolsv fout

Spoolsv.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of spoolsv.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om spoolsv.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Spooler SubSystem App. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat spoolsv.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Spoolsv.exe bestandsinfo

Het proces Spooler SubSystem App of mIRC of Toepassing voor Spooler-subsysteem of xx of Microsoft® Windows® Operating System of SU Modded By Booster2ooo of Input Director of OxyCrypt

hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of mIRC of Besturingssysteem Microsoft Windows of xx of Input Director of Oxy by HansKanns of Outerinfo of CE-Boo-SU

van Microsoft (www.microsoft.com) of mIRC Co. (www.mirc.com) of xx of ClassicsExperience of Microsoft Windows Operating System (windows.microsoft.com) of Oxy by HansKanns..

Omschrijving: spoolsv.exe is de belangrijkste print spooling dienst in Windows 2000 en recentere versies - het is verantwoordelijk voor het beheer van alle afdruktaken op de computer. Spooling is een proces waarmee het besturingssysteem de rij met afdruktaken volledig op de achtergrond afwerkt ipv de gebruiker te dwingen om te wachten terwijl het afdrukken voltooid is. Dit is een essentiële dienst voor iedereen die print of faxt.

Gedetailleerde Analyse: spoolsv.exe veroorzaakt vaak problemen en is belangrijk voor Windows. Bestand spoolsv.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 57,856 bytes (80% van alle voorkomende bestanden), 58,880 bytes en nog 23 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/spoolsv.exe.html 
De toepassing is niet zichtbaar. Het is een betrouwbaar Microsoftbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 10% gevaarlijk.

Hoe herkent u verdachte varianten?

  • Als spoolsv.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 49% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,082,329 bytes (37% van alle voorkomende bestanden), 1,790,464 bytes en nog 4 varianten. Er is geen bestandsinformatie. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Spoolsv.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Spoolsv.exe kan onthoud inputs, zichzelf verbergen en toepassingen monitoren.
  • Als spoolsv.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk. Bestandsformaat is 61,440 bytes (13% van alle voorkomende bestanden), 81,920 bytes en nog 11 varianten. Het is geen Windows systeembestand. Bestand spoolsv.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, win.ini, Winlogon\Shell, RunOnce, MACHINE\RunOnce, Userinit, DEFAULT\Run). Spoolsv.exe kan toepassingen monitoren.
  • Als spoolsv.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 86% gevaarlijk. Bestandsformaat is 5,929,388 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 94,208 bytes.
  • Als spoolsv.exe wordt gevonden in de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 20,804 bytes.
  • Als spoolsv.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 640,512 bytes.
  • Als spoolsv.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32\drivers dan is de veiligheidsbeoordeling 80% gevaarlijk. Bestandsformaat is 145,920 bytes.
  • Als spoolsv.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk. Bestandsformaat is 540,672 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als spoolsv.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het spoolsv.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
190 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over spoolsv.exe, deel je kennis dan en help anderen.

spoolsv scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.